Vítejte! Abyste se u nás cítili jako doma, našli vše rychle a na svém místě, používáme cookies. OK
Muži Ženy Děti Boty Batohy Stany Spacáky Výprodej Kolekce

Spolehlivá ochrana osobních údajů

Vážíme si vás i všech údajů, které nám svěříte. Řádně se o ně staráme podle zákona, který beze zbytku ctíme. Jsme také přihlášeni do Veřejného registru zpracování osobních údajů, který spravuje Úřad pro ochranu osobních údajů.

PRAVIDLA OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Společnost Piccollo spol. s r.o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám.

Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost.

Piccollo spol. s r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Osobní údaje je možno na žádost zákazníka vymazat z databáze.

Cookies vám usnadní nákup

Cookies pomáhají k vašemu spokojenému nákupu a jednoduchému prohlížení webu. Díky nim:

  • Dokončíte nákup snadněji a pohodlněji. Prohlížeč si zapamatuje vaše přihlašovací údaje a vy je při další návštěvě webu nemusíte znovu zadávat.
  • Rychleji se dostanete k oblíbenému zboží na základě toho, co vás zaujalo při předchozí návštěvě u nás.
  • Nejdřív uvidíte to, co vás zajímá nejvíc, a v reklamě vám nabídneme speciální nabídky, které pro vás budou užitečné.

Cookies jsou malé soubory, které nám umožňují rozpoznat vaše potřeby od potřeb jiných návštěvníků webu tím, že ukládají informace ve vašem prohlížeči. Ničeho se však nebojte, na základě těchto informací vás nedokážeme identifikovat.

S cookies je prohlížení webu jednodušší

Používáme cookies, abychom náš web upravili podle vašich potřeb a umožnili vám jeho jednodušší procházení. Dalším procházením našeho webu, aniž byste změnili nastavení svého prohlížeče, nám tím dáváte souhlas s používáním cookies na našem webu.

Dopřejte si hezčí zážitek z nakupování

Používáme jen cookies, které vedou ke zvýšení vašeho pohodlí a přehlednosti na našem webu.

Nejobvyklejší rozdělení je na krátkodobé, tzv. „session cookies“, uložené v prohlížeči do okamžiku jeho zavření, a dlouhodobé, tzv. „persistent cookies“. Dlouhodobé cookies zůstávají v prohlížeči déle. Doba ponechání souborů cookies ve vašem zařízení závisí na nastavení samotného souboru a nastavení vašeho prohlížeče.

Podle funkce dělíme cookies na:

  • Konverzní - umožňují nám vyhodnotit účinnost různých prodejních kanálů
  • Sledovací (trackingové) - v kombinaci s konverzními cookies pomáhají vyhodnotit výkon různých prodejních kanálů
  • Remarketingové - používáme je pro personalizaci a správné zacílení obsahu reklam
  • Analytické - pomáhají nám pochopit, jak náš web používáte, a zvýšit vaše pohodlí při jeho procházení
  • Esenciální - jsou důležité pro základní funkčnost webu

Některé soubory cookies shromažďují informace, které následně využijí třetí strany, které přímo podporují naše reklamní aktivity (tzv. „cookie třetích stran“).

Např. informace o produktech, které kupují na webu naši zákazníci, mohou být zobrazeny reklamní agentuře. Ta na základě vyhodnocení chování přizpůsobí zobrazení internetových reklamních bannerů na vámi zobrazovaných webech. Na základě těchto informací vás nedokážeme identifikovat.

Zákaz cookies může omezit funkčnost webu

Samozřejmě máte možnost přijímat nebo odmítat cookies úpravou nastavení svého prohlížeče. Po zákazu cookies se však může stát, že nedokážete používat všechny interaktivní vlastnosti našeho webu. Další informace o cookies si přečtěte na Wikipedii.

Pokud používáte různé počítače na více místech, upravte si podle svých potřeb nastavení každého prohlížeče. Bližší informace o prohlížečích a způsobu nastavení pro soubory cookies najdete na následujících webových stránkách:

Chrome
Firefox
Internet Explorer
Android

Napište nám