Welcome! So that you feel like at home here, find everything quickly and in its place, we use Cookies. OK
Men Women Kids Footwear Backpacks Tents Sleeping Bags Sale Collections

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

 

Při vyplňování objednávkového nebo registračního formuláře na stránkách poskytujete své osobní údaje dle ustanovení § 4 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Jsme si vědomi důvěrnosti vašich osobních údajů a působnosti zákona o ochraně osobních údajů.

 

Prohlášení k ochraně vašich osobních údajů

 

Fyzická nebo právnická osoba provozující tyto webové stránky zpracovává osobní údaje osob zaregistrovaných prostřednictvím těchto webových stránek, jakožto i všechny údaje získané z objednávek, dotazníků a anket, a to po dobu neurčitou, do odvolání souhlasu daného každou zaregistrovanou osobou. Osoby poskytující informace berou na vědomí, že svůj souhlas mohou kdykoliv písemně odvolat a provozovatel tyto údaje zlikviduje.

Provozovatel těchto stránek tímto informuje subjekty poskytující informace, že veškeré údaje získané výše uvedenými způsoby považuje za vysoce důvěrné a použije je pouze pro vlastní potřebu ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů ke zlepšení svých služeb a k marketingovým účelům provozovatele. Vaše osobní údaje nebudou bez Vašeho souhlasu poskytnuty jiné společnosti.

 

Shrnutí

 

Vážíme si vaší důvěry a chráníme vaše soukromá data před zneužitím. Tyto informace shromažďujeme proto, abychom zkvalitnili naše služby. Neposkytujeme je třetím stranám.

 

Váš souhlas

 

Používáním internetového obchodu souhlasíte se shromažďováním a používáním informací o vás a vašich nákupech po neurčitou dobu. Pravidla zacházení s těmito údaji jsou popsána v tomto dokumentu. Dojde-li v budoucnosti k jejich změně, budou detaily nových pravidel publikovány.

Zároveň dáváte souhlas se zasláním registračního mailu, kde budete upozorněni na některé možnosti  nákupu v tomto obchodu.

 


Zákony a předpisy: - zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů
Write to us